LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD ZVK PROOST LIER -  KK MALLE-BEERSE  3-0 (3-0)

DATUM 10-02-2012

DOELPUNTEN 2de min Ajouaou (1-0), 8ste min Hakkens (2-0), 19de min Cox (3-0)

VERSLAG Lier begon erg sterk aan de wedstrijd met veel druk naar voor en vooral aanvallend ingesteld, dat resulteerde al in de tweede minuut in een doelpunt van Ajouaou na een 1-2 met Hakkens. Lier bleef maar komen en in de 8ste minuut maakte Hakkens met een afstandsschot er 2-0 van Gil Claus liet zich ook nog opmerken door 2 goede reddingen op het moment dat Malle even de neus aan het venster stak El Kharoubbi en Pelckmans troffen elk nog de paal en pogingen van Hakkens en Cox gingen nipt naast. In de laatste minuut van de eerste helft scoorde Cox de verdiende 3 0, en de score had zeker nog hoger kunnen oplopen.

De tweede helft had Malle meestal balbezit doch Lier verdedigde heel secuur en gaf weinig kansen weg, op een paar afstandsschoten na waar de Lierse goalie wel raad mee wist. Ook aan de overkant moest doelman Pagetta zich nog een paar keer reppen om de score niet hoger dan 3 0 te laten oplopen. Lier mag nu een 3 0 voorsprong gaan verdedigen in Beerse, maar Malle-Beerse heeft al meer dan een keer bewezen dat het thuis voor een resultaat kan zorgen, dus het blijft opletten voor Lier.